1. Dla sosu: posiekać papryczki, czosnek i wymieszać wszystkie składniki.
2. Kurczaka pokroić na małe kawałeczki i usmażyć na oleju na patelni. Doprawić solą i pieprzem.
3. Na drugiej patelni podsmażyć na oleju posiekany czosnek i pokrojoną w kostkę paprykę. Smażyć ok. 7 minut.
4. Dodać fasolę, kukurydzę i przyprawy do papryki z czosnkiem. Dobrze wymieszać i dodać połowę startego sera.
5. Gotowy farsz nałożyć na 4 tortille. Zwinąć.
6. Naczynie żaroodporne natłuścić olejem (1 łyżka). Połowę sosu pomidorowego wylać na dno. Tortille umieścić w naczyniu. Resztę sosu wylać na wierzch i posypać startym serem.
7. Piec w piekarniku (rozgrzanego do 180C) przez 30 min.