Przepisy

łatwo

40 min

Składniki:

  • 0,5 szklanki płynnego oleju kokosowego EkoWital
  • 1/4 szklanki kakao w proszku WEDEL
  • 3 łyżki miodu/syropu klonowego/agawy
  • Orzechy, rodzynki, żurawina suszona, wiórki kokosowe HEBAR, owoce liofilizowane – na wybór
  • szczypta soli

Domowa czekolada

1. Dokładnie wymieszać wszystkie składniki.
2. Dodać orzechy/rodzynki/żurawinę.
3. Wylać masę do foremki 18cmx10cm (wyłożonej papierem do pieczenia)
4. Zostawić czekoladę w zamrażarce na minimum 30 minut. Po zamarznięciu przekroić.
Przechowywać w lodówce.
Share on facebook
Share on email
Share on whatsapp
Share on print

Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.