Przepisy

łatwo

5 min

Składniki:

  • tortilla
  • 200 g tuńczyka VIANDS (super oferta – 8,89 zł/opak. 2 x 100 g)
  • pół cebuli czerwonej
  • pół papryki żółtej
  • 2-3 ogórki konserwowych KRAKUS
  • pietruszka
  • 2 łyżki jogurtu greckiego Bakoma
  • 2 łyżeczki musztardy KAMIS
  • 1 łyżeczka soku cytryny
  • Sól, pieprz

Wrapy z tuńczykiem

1. Pokroić w drobną kostkę cebulę, ogórki i paprykę.
2. Wymieszać w misce wszystkie składniki.
3. Następnie ułożyć na plackach tortilli nadzienie i zwinąć w rulonik.
4. Podgrzać wrapy na suchej patelni i GOTOWE!
Share on facebook
Share on email
Share on whatsapp
Share on print

Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.